Udlægning af flydemørtel for det danske erhvervsliv

Vi er eksperter i at lægge tyndpudsgulve

Leder du efter en specialist i udlægning af flydemørtel? Så har du fundet det rette sted. Hos Fyns Industrigulve ApS er vi eksperter i flydemørtel – også kaldet for tyndpuds. Vi lægger gulve for især erhvervskunder i hele Danmark, herunder Jylland og Fyn.

Vi har stor erfaring med større gulvopgaver, og vi lægger vægt på, at hele processen skal være en god oplevelse for kunden. Samtidig tager vi os tid til kunden, ligesom vi er nemme at komme i kontakt med.

Alt fra opretning af gulve til spændende designs

Vi arbejder med alle former for udlægning af flydemørtel og tyndpuds. Flydemørtel til gulv er en ideel løsning til opretning af gulve, og det gælder både ny og gammel beton, men også mange andre gulvtyper. Flydemørtel er meget velegnet til lagerhaller, hvor der er tung trafik, eller til smedeværksteder, hvor der bliver svejset, da tyndpuds tåler høje temperaturer.

Flydemørtlen anvendes primært som afretningslag og undergulv i forbindelse med nybyggeri og renoveringsopgaver, men det kan også anvendes som færdig gulvbelægning. Det kræver blot en overfladebehandling. Dermed kan vi også lave et New Yorker-gulv, men der er mange andre designmuligheder.

​Få et uforpligtende tilbud på udlægning af flydemørtel

Kontakt os for at høre mere om de mange designmuligheder eller for at høre mere om opretning af gulve med videre. Vi tager gerne en snak om alt fra dine ønsker og behov til vores priser. Vi kommer naturligvis gerne ud for at se nærmere på opgaven. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for udlægning af flydemørtel.​

Tryghed for kunderne

Derfor skal du vælge vores gulvfirma

Vi går op i at skabe den gode oplevelse

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke arbejde for vores kunder. Hos Fyns Industrigulve har vi sans for kvalitet og rådgiver vores kunder professionelt.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

Vi tager os tid til vores kunder

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Specialister ved større gulvopgaver

Hos Fyns Industrigulve er vi specialister til opgaver på over 100 kvadratmetre, og særligt dygtige til større opgaver, f.eks gulvarbejde på mere end 1000 kvadratmetre.

Specialister på gulvet

Vi løser alle former for gulvopgaver
​for danske erhvervsdrivende

​Vi kan tilbyde vores kompetence og arbejdskraft inden for næsten alle industrielle områder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i uforpligtende snak om muligheder og priser. Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud

Er du interesseret i et
​uforpligtende gulvtilbud?

Hvad end du og din virksomhed skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel gulvspecialist, hvis du vælger vores gulvfirma til at varetage din opgave, uanset størrelsen.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på info@fynsindustrigulve.dk. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge et kvalitetsbevidst gulvfirma.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Industrigulve ApS

Damvej 10, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 36489464

Kontaktoplysninger

icon_phone +45 7022 9024

icon_mail_alt  info@fynsindustrigulve.dk

Indhent tilbud på gulvservice.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Find Fyns Industrigulve ApS på Facebook og Houzz.