Overfladebehandling og korrosionsbeskyttelse til ethvert behov

Leder du efter en leverandør, der kan tilbyde lige netop den form for overfladebehandling eller korrosionsbeskyttelse, som du har behov for? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Fyns Industrigulve ApS har vi mange års erfaring inden for vores fag, og vi varetager mange forskelligartede opgaver for erhvervskunder særligt på Fyn, men også i resten af landet.

Sådan kan vi hjælpe dig med din opgave

Vi kan tilbyde alle former for overfladebehandling og vedligeholdelse af:

  • Konstruktioner i stål
  • Broer
  • ​Tanke
  • ​Rørledninger
  • ​Konstruktioner i beton

Vi har mobilt udstyr, hvilket gør os i stand til at klare de mange forskellige udfordringer, som der er i forbindelse med afrensning af emnerne og den videre behandling. Vi råder over flere forskellige mobile anlæg i mange størrelser inden for både blæseudstyr, højtryksrensere, malerpumper og sugeanlæg.

Kontakt os og hør mere om korrosionsbeskyttelse og overfladebehandling

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for korrosionsbeskyttelse og overfladebehandling af for eksempel aluminium, jern, betongulve og så videre, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så finder vi sammen den rette løsning, og efterfølgende vil du modtage et uforpligtende tilbud på den valgte løsning.

Vi er specialister inden for vores fag, og vi sikrer os, at du får den helt rigtige løsning, der lever op til dine forventninger og behov. Vi varetager opgaver for mange forskellige former for erhvervskunder, og fra vores egen adresse på Fyn kører vi gerne ud til virksomheder i hele landet.

Tryghed for kunderne

Derfor skal du vælge vores gulvfirma

Vi går op i at skabe den gode oplevelse

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke arbejde for vores kunder. Hos Fyns Industrigulve har vi sans for kvalitet og rådgiver vores kunder professionelt.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

Vi tager os tid til vores kunder

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Specialister ved større gulvopgaver

Hos Fyns Industrigulve er vi specialister til opgaver på over 100 kvadratmetre, og særligt dygtige til større opgaver, f.eks gulvarbejde på mere end 1000 kvadratmetre.

Specialister på gulvet

Vi løser alle former for gulvopgaver
​for danske erhvervsdrivende

​Vi kan tilbyde vores kompetence og arbejdskraft inden for næsten alle industrielle områder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i uforpligtende snak om muligheder og priser. Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud

Er du interesseret i et
​uforpligtende gulvtilbud?

Hvad end du og din virksomhed skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel gulvspecialist, hvis du vælger vores gulvfirma til at varetage din opgave, uanset størrelsen.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på info@fynsindustrigulve.dk. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge et kvalitetsbevidst gulvfirma.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Industrigulve ApS

Damvej 10, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 36489464

Kontaktoplysninger

icon_phone +45 7022 9024

icon_mail_alt  info@fynsindustrigulve.dk

Indhent tilbud på gulvservice.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Find Fyns Industrigulve ApS på Facebook og Houzz.