Membraner til gulve ved nybyggeri og renovering

Vi har stor erfaring med større gulvopgaver

Skal du have udlagt membraner? Så lad os lægge den ønskede membran. Hos Fyns Industrigulve ApS har vi kompetencer inden for alle membrantyper, som vi udlægger i forbindelse med nybyggeri og renovering. Vi arbejder især for erhvervskunder i hele Danmark, herunder på Fyn og i Jylland.

Vi har stor ekspertise med at lave større gulvopgaver, men vi lægger vægt på, at hele processen skal være en god oplevelse, uanset om det er en stor eller lille opgave. Derfor tager vi os god tid til vores kunder, ligesom vi altid er nemme at komme i kontakt med.

Beskytter mod jordforurening og vandskader

Vi tilbyder udlægning af membraner i forbindelse med forskellige formål. En membran kan beskytte indeklimaet mod miljøfarlige stoffer fra for eksempel flygtig jord- og grundvandsforurening. Det kan være et kældergulv, men det kan også være i stueplan.

En membran kan endvidere anvendes på en terrasse eller i et vådrum. Det er også muligt at lægge en vådrumsmembran på for eksempel et badeværelse. Her er formålet at hindre vand og fugt i at sive ned i de tilstødende konstruktioner, hvor det vil gøre stor skade.

Få et tilbud på udlægning af membraner

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om de forskellige membrantyper til for eksempel bad, kælder, opholdsrum og industrihaller samt om vores priser. Vi kommer naturligvis gerne ud for at besigtige opgaven. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god pris for udlægning af membraner.

Tryghed for kunderne

Derfor skal du vælge vores gulvfirma

Vi går op i at skabe den gode oplevelse

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke arbejde for vores kunder. Hos Fyns Industrigulve har vi sans for kvalitet og rådgiver vores kunder professionelt.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

Vi tager os tid til vores kunder

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Specialister ved større gulvopgaver

Hos Fyns Industrigulve er vi specialister til opgaver på over 100 kvadratmetre, og særligt dygtige til større opgaver, f.eks gulvarbejde på mere end 1000 kvadratmetre.

Specialister på gulvet

Vi løser alle former for gulvopgaver
​for danske erhvervsdrivende

​Vi kan tilbyde vores kompetence og arbejdskraft inden for næsten alle industrielle områder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i uforpligtende snak om muligheder og priser. Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud

Er du interesseret i et
​uforpligtende gulvtilbud?

Hvad end du og din virksomhed skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel gulvspecialist, hvis du vælger vores gulvfirma til at varetage din opgave, uanset størrelsen.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på info@fynsindustrigulve.dk. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge et kvalitetsbevidst gulvfirma.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Industrigulve ApS

Damvej 10, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 36489464

Kontaktoplysninger

icon_phone +45 7022 9024

icon_mail_alt  info@fynsindustrigulve.dk

Indhent tilbud på gulvservice.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Find Fyns Industrigulve ApS på Facebook og Houzz.