Hygiejnegulve og maling af sterile områder

​Fyns Industrigulve ApS kan leverer en samlet pakke der hedder fra gulv, væg til loft. Hvor vi montere Compact epoxy belægning på gulvet som er et meget stærk, rengøringsvenligt og kemikalieresistent gulv der lever op til de skrappe krav fra myndigheder og kontrolinstanser.

Vægge og lofter vil blive malet med hygiejnemaling, der beskytter mod skadelige mikroorganismer, mug, skimmel og bakterievækst. Hygiejnemalingen kan tåle nedvaskning med 90 grader varmt vand, kemikalier, er 100 % vandtæt og kan bruges i rum med høj luftfugtighed.

Til gengæld afgiver ingen af vores materialer skadelige stoffer, og alle er fremstillet så miljøvenlige som muligt. Hygiejne pakken Fra Fyns Industrigulve er en effektiv hygiejneløsning for fødevare – og medicinalindustrien, hospitaler, industrikøkkener og andre, der skal leve op til de skrappe krav der er fra myndigheder og kontrolinstanser.

Fyns Industrigulve ApS laver også tank afrensning indvendig med kemikalier mod skadelig bakterievækst, afrensningen sker med kemikalier der er godkendt til tanke der indeholder ingredienser til fødevareindustrien.

Kontakt os venligt, hvis de er interesseret i en uforpligtende snak om muligheder og priser.

Tryghed for kunderne

Derfor skal du vælge vores gulvfirma

Vi går op i at skabe den gode oplevelse

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke arbejde for vores kunder. Hos Fyns Industrigulve har vi sans for kvalitet og rådgiver vores kunder professionelt.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

Vi tager os tid til vores kunder

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Specialister ved større gulvopgaver

Hos Fyns Industrigulve er vi specialister til opgaver på over 100 kvadratmetre, og særligt dygtige til større opgaver, f.eks gulvarbejde på mere end 1000 kvadratmetre.

Specialister på gulvet

Vi løser alle former for gulvopgaver
​for danske erhvervsdrivende

​Vi kan tilbyde vores kompetence og arbejdskraft inden for næsten alle industrielle områder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i uforpligtende snak om muligheder og priser. Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud

Er du interesseret i et
​uforpligtende gulvtilbud?

Hvad end du og din virksomhed skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel gulvspecialist, hvis du vælger vores gulvfirma til at varetage din opgave, uanset størrelsen.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på info@fynsindustrigulve.dk. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge et kvalitetsbevidst gulvfirma.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Industrigulve ApS

Damvej 10, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 36489464

Kontaktoplysninger

icon_phone +45 7022 9024

icon_mail_alt  info@fynsindustrigulve.dk

Indhent tilbud på gulvservice.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Find Fyns Industrigulve ApS på Facebook og Houzz.