Epoxygulve til industrien og andre erhverv

Overvejer du at få lagt et epoxygulv? Så er du kommet til det helt rette gulvfirma. Hos Fyns Industrigulve ApS har vi stor erfaring inden for epoxygulve, som vi tilbyder til erhvervs- og industrikunder i Jylland og på Fyn, samt for private kunder med garagegulve i Fredericia, Vejle, Kolding og på hele Fyn.

Vores epoxygulve er særligt populære blandt:

  • ​Medicinalindustrien
  • ​Fødevarevirksomheder
  • ​Lagerhaller
  • ​Industrigulvhaller
  • ​Produktionsvirksomheder

Vi er et gulvfirma med mange års erfaring inden for vores fag, og du kan således være helt tryg ved, at du får en flot og veludført løsning. Vi er en solid samarbejdspartner, og vi har altid et stort fokus på den gode dialog med vores kunder og på at udføre vores arbejde i højeste kvalitet.

Slidstærke og rengøringsvenlige epoxygulve

Epoxygulve består som regel af en epoxybelægning, som er mere slidstærk end epoxymaling. Denne epoxybelægning er både utrolig slidstærk og langtidsholdbar, og samtidig er den skridsikker og rengøringsvenlig. Det betyder, at epoxy blandt andet er særligt velegnet til alt lige fra industrihaller til garagegulve.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på et gulv med epoxy

​Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os på enten telefon 70 22 90 24 eller på e-mail info@fynsindustrigulve.dk, hvis du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på en epoxy gulvbelægning, eller hvis du har nogle spørgsmål.

Der findes flere forskellige muligheder, når det kommer til epoxygulve, og vi tilbyder blandt andet også de populære ESD epoxygulve. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder eller få beregnet en pris på dit nye gulv.

Tryghed for kunderne

Derfor skal du vælge vores gulvfirma

Vi går op i at skabe den gode oplevelse

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke arbejde for vores kunder. Hos Fyns Industrigulve har vi sans for kvalitet og rådgiver vores kunder professionelt.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

Vi tager os tid til vores kunder

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Specialister ved større gulvopgaver

Hos Fyns Industrigulve er vi specialister til opgaver på over 100 kvadratmetre, og særligt dygtige til større opgaver, f.eks gulvarbejde på mere end 1000 kvadratmetre.

Specialister på gulvet

Vi løser alle former for gulvopgaver
​for danske erhvervsdrivende

​Vi kan tilbyde vores kompetence og arbejdskraft inden for næsten alle industrielle områder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i uforpligtende snak om muligheder og priser. Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud

Er du interesseret i et
​uforpligtende gulvtilbud?

Hvad end du og din virksomhed skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel gulvspecialist, hvis du vælger vores gulvfirma til at varetage din opgave, uanset størrelsen.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på info@fynsindustrigulve.dk. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge et kvalitetsbevidst gulvfirma.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Industrigulve ApS

Damvej 10, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 36489464

Kontaktoplysninger

icon_phone +45 7022 9024

icon_mail_alt  info@fynsindustrigulve.dk

Indhent tilbud på gulvservice.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Find Fyns Industrigulve ApS på Facebook og Houzz.