Brandmaling af flere forskellige typer materialer

Har du brug for professionel hjælp til brandmaling, så står vi hos Fyns Industrigulve ApS klar til at hjælpe dig. Vi varetager mange forskelligartede opgaver for vores kundekreds, som blandt andet dækker over:

  • Industrigulvhaller
  • Lagerhaller
  • ​Produktionsfirmaer
  • ​Fødevarevirksomheder
  • ​Medicinalindustrien
  • ​Andre lignende erhverv

En af de mange forskelligartede opgaver vi kan tilbyde at varetage for vores kunder, er at male med brandhæmmende maling. Det kan for eksempel være på stål eller træ, men det kan også være på flere andre lignende materialer. Fra vores base på Fyn kører vi gerne ud til kunder i hele landet, som har brug for vores hjælp.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og når du vælger os til din opgave, så kan du være sikker på, at du får en solid samarbejdspartner, der har fokus på både dialog og kvalitet.

Hvad koster brandmaling?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget brandmaling koster. Det kommer blandt andet an på, hvor stort et område du har behov for at få malet med brandhæmmende maling, og hvilket materiale der er tale om, som skal males.

Derfor udarbejder vi gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig med en fast pris, når vi kender til detaljerne for din opgave samt dine ønsker til det færdige resultat.

Kontakt os og hør mere om vores kompetencer eller indhent tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer i forbindelse med brandmaling, har du nogle spørgsmål, eller har du en specifik opgave, som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på? Så kan du med stor fordel tage kontakt til os allerede i dag.

Tryghed for kunderne

Derfor skal du vælge vores gulvfirma

Vi går op i at skabe den gode oplevelse

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke arbejde for vores kunder. Hos Fyns Industrigulve har vi sans for kvalitet og rådgiver vores kunder professionelt.

Vi er nemme at komme i kontakt med

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

Vi tager os tid til vores kunder

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

Specialister ved større gulvopgaver

Hos Fyns Industrigulve er vi specialister til opgaver på over 100 kvadratmetre, og særligt dygtige til større opgaver, f.eks gulvarbejde på mere end 1000 kvadratmetre.

Specialister på gulvet

Vi løser alle former for gulvopgaver
​for danske erhvervsdrivende

​Vi kan tilbyde vores kompetence og arbejdskraft inden for næsten alle industrielle områder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i uforpligtende snak om muligheder og priser. Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud

Er du interesseret i et
​uforpligtende gulvtilbud?

Hvad end du og din virksomhed skal have lavet, står vi klar til at udføre opgaven for dig - du kan bare læne dig tilbage, og lade os klare resten! Hos os sikret en professionel gulvspecialist, hvis du vælger vores gulvfirma til at varetage din opgave, uanset størrelsen.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på info@fynsindustrigulve.dk. Vi står klar til at hjælpe dig, når du skal bruge et kvalitetsbevidst gulvfirma.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
 
 
Vedhæft billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyns Industrigulve ApS

Damvej 10, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 36489464

Kontaktoplysninger

icon_phone +45 7022 9024

icon_mail_alt  info@fynsindustrigulve.dk

Indhent tilbud på gulvservice.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Find Fyns Industrigulve ApS på Facebook og Houzz.